Natuurlijk Verbonden

gearchiveerde activiteit
Natuurlijk Verbonden

Natuurlijk Verbonden

bekeken
953 953 mensen bekeken dit.

Gevoel voor vormgeving, kleurgebruik en creativiteit is broer en zussen door beide ouders meegegeven. Terugkerend thema bij alle drie is de liefde voor natuur of het werken met natuurlijke materialen. Een selectie uit hun werk voor één keer bij elkaar gebracht.

Gertjan Laurenssen
Materieschilderijen, objecten, fotografie
De materieschilderijen van Gertjan zijn gemaakt van ruwe, vaak verweerde, materialen in combinatie met acrylverf. Het abstracte beeld wordt geïnspireerd door de vorm, structuur en kleur van de gebruikte materialen zoals steen, zand, hout en ijzer.
De objecten hebben eenzelfde stijl qua materiaalgebruik, maar zijn gemaakt met een knipoog. Zijn affiniteit met natuurlijke verweerde materialen zie je ook vaak terug in zijn abstracte fotografie.

Christel Kamphuis-Laurenssen
Materieschilderijen, ecoprints, mandala’s, florale objecten
“Laat je verwonderen door de schoonheid van de natuur, die heeft ons zoveel moois te bieden en haal daar inspiratie uit om te creëren”
Dat is het motto van Christel.
Zij geniet van experimenteren met verschillende technieken. Het resultaat is in deze expositie te zien in de vorm van o.a. mandala’s, schilderijen en objecten.

Sandra Laurenssen
Collages
Van afbeeldingen in tijdschriften stelt Sandra handmatig nieuwe beelden samen.
Zij geniet er van kinderprenten te maken en beelden te creëren waarin iets speels of verrassends gebeurt. Ook vangt zij graag in collages wat haar op dat moment (onbewust) bezighoudt.

Openingstijden
Zaterdag 15 april van 11.00 tot 16.30 uur
Zondag 16 april van 11.00 tot 16.30 uur

Event registration closed.
 

datum en tijd

15-04-2023 ; 11:00 tot
16-04-2023 ; 16:30
 

in:

De Kruisruimte
 

type activiteit

 

soort activiteit

informeer je vrienden