huur & samenwerking

Je bent misschien een kunstenaar die jouw werk of uitvoering in de Kruisruimte wil presenteren of misschien heb je een bedrijf met een missie om te beschrijven.

Of wil je een tijd lang werken in een andere inspirerende omgeving, waar je ook kunt overnachten? En al dan niet je ter plekke ontstane werk presenteren?

Neem contact met ons op wanneer je graag gebruik zou willen maken van de Kruisruimte. We reageren vervolgens zo snel mogelijk en bieden na overleg een contract aan. De aard van het evenement is begrijpelijk van invloed op onze beslissing of het in de Kruisruimte past.

Onze huurprijzen zijn alleszins redelijk. We hoeven geen winst te maken maar een deel van de kosten moet er wel van betaald worden.

De Kruisruimte beschikt niet over een programmerings-budget. Wat we te bieden hebben is een mooie publieksruimte met alle benodigde voorzieningen.

Maandelijks sturen we onze ‘vrienden van’ een directmail waarin aandacht gevraagd wordt voor de activiteiten.

In de agenda vind je de beschikbare data.

In uitzonderlijke gevallen valt te onderhandelen over het bijstellen van de huurprijzen.

contact
Maak gebruik van ons contactformulier. De Kruisruimte heeft geen personeel dat 9-tot-5 telefonisch te benaderen is. Maar we beloven dat we prompt reageren.