Raakvlak

Raakvlak

 

Lennie van Zwam
Onderwerpen die regelmatig terugkomen zijn steden, mensen, een poort, een huis. Hiermee maakt ze een fantasiewereld in verf, kleurpotlood, potlood, stift.
www.lennievanzwam.nl

Marijke van Seters
De in Eindhoven wonende kunstenaar Marijke van Seters werkt volgens een zorgvuldig proces, waarbij het beeld opgebouwd wordt uit een veelvoud van lagen. Werkend vanuit een groot fotoarchief zijn haar schilderijen en tekeningen studies van licht in de natuur. Dit leidt tot schilderijen die abstract kunnen lijken, maar altijd een gevoel van herkenning oproepen bij de toeschouwer.
www.marijkevanseters.nl

Petra van den Bos
Haar keramisch werk kenmerkt zich door stevige vormen, vaak veranderd vanuit de ronde draaivorm. De beschildering in aardse kleuren van de glazuurhuid vormt daarmee een eenheid. Waar klei is, is vuur. Het stookproces in een zoutoven ligt haar na aan het hart.
www.petravandenbos.blogspot.com

Margriet Janssen
Margriet laat zich vooral inspireren door de natuur en het gedrag van mensen. Ze zoekt naar de kracht en de schoonheid van kwetsbaarheid.
www.margrietjanssen.nl

Ameli Viaux Trillat
Haar kunstwerken zijn een mix van roots, herinneringen, gevoelens en gebeurtenissen die uit de drang om ze te verbeelden ontstaan. Het is haar persoonlijke manier om de werkelijkheid te ontvangen en die voor de buitenwereld te transformeren in een zichtbare vorm als kunstobject.
ameliviauxtrillat.exto.nl

 

Er zijn momenteel geen evenementen.
Er zijn momenteel geen evenementen.