Jubileumexpositie Ericamera

gearchiveerde activiteit
Jubileumexpositie Ericamera

Jubileumexpositie Ericamera

bekeken
439 439 mensen bekeken dit.

Fotoclub Ericamera bestaat dit jaar 50 jaar en heeft haar leden uitgenodigd hun beste werk tentoon te stellen. Het betreft zowel recent als ouder werk. De bedoeling is dat de 14 deelnemende leden zicht geven op hun specifieke fotografische belangstelling en hun persoonlijke vertaling daarvan in beeld.

De leden van Fotoclub Ericamera vormen een gemêleerd gezelschap, waar ieder op zijn eigen(wijze) manier foto’s maakt, tweewekelijks elkaars werk bespreekt en elkaar inspireert tot inhoudelijke kwaliteit. Ze laten zich ook inspireren door mentoraten, door fotoexpertise van buiten af en door fotografische groepsactiviteiten, voor en met andere organisaties of verenigingen, waaronder ook Centrum voor de Kunsten in Eindhoven (CKE).

Openingstijden
Zaterdag 12 tot en met zondag 20 augustus van 13.00 tot 17.00 uur
Opening door Peter Thoben zaterdag 12 augustus om 15.00 uur

[smartslider3 slider=”38″]

Peter Thoben
Kunst- en cultuurhistoricus Peter Thoben (Nijmegen 1951) studeerde in 1980 cum laude af in kunstgeschiedenis en archeologie aan de Katholieke Universiteit (nu Radboud Universiteit) Nijmegen. Van 1981 tot 2010 was hij directeur-conservator van Museum Kempenland Eindhovenen sinds 2012 vrijwillig conservator van het Andreas Schotel Museum in Esbeek. Hij organiseerde talloze kunst- en cultuurhistorische tentoonstellingen, veelal begeleid door catalogus of publicatie. Hij schreef artikelen over kunst en cultuurhistorie en gaf vele lezingen. Daarnaast was en is hij actief in verschillende besturen, commissies en jury’s.

Foto’s van de leden worden getoond op hun jaarlijkse expositie en digitaal op YouTube kanaal. Foto’s gemaakt in samenwerkingsprojecten van CKE worden getoond op de website/Flickr pagina van CKE.
Voor meer informatie: www.ericamera.nl

​Ericamera is aangesloten bij de Fotobond (Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie  https://fotobond.nl/) die ondersteuning biedt met kennis, expertise en mentoren.

 

datum en tijd

12-08-2023 ; 13:00 tot
20-08-2023 ; 17:00
 

in:

De Kruisruimte
 

type activiteit

 

soort activiteit

informeer je vrienden