Inversie Talenthub

Inversie Talenthub

Inversie Talenthub

bekeken
430 430 mensen bekeken dit.

Inversie begeleidt talentvolle, jonge beeldend kunsteยญnaars uit Brabant in de overgang van de academie naar een veelzijdige beroepspraktijk. Een jaar lang worden jonge kunstenaars, die hun werkveld buiten de reguliere kaders van de kunstwereld plaatsen, ondersteunt in hun artistieke ontwikkeling en het opzetten van een zelfstandige beroepspraktijk.

Inversie is een samenwerking tussen TAC (Temporary Art Centre), Kunstpodium T en Witte Rook. Daarnaast werkt Inversie samen met diverse experts uit het veld voor workshops, executive coaching, masterclasses en sessies.

Met Inversies: Sam Scheuermann, Ursa Prek, Emmie Liebregts, Maja Irene Bolier, Ahn Sung Hwan, Vince Donders en Britte Koolen.
De Inversies laten je werk zien dat ze afgelopen weken hebben gevormd.
Van Emmie Liebregts, Ahn Sung Hwan, Vince Donders en Britte Koolen zie je vooral (maar niet louter) ruimtelijk werk.En dat vanuit uiteenlopende invalshoeken. De anderen presenteren ondermeer performances en installaties

Performances:
๐—ฆ๐—ฎ๐—บ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐˜‚๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ป presenteert de 1e versie van performance installatie A study on becoming. Binnen een ruimte tussen fotostudio en vivarium, gaat zij samen met het publiek onderzoeken en ontleden hoe denkbeelden ontstaan en (ver)vormen.
๐— ๐—ฎ๐—ท๐—ฎ ๐—œ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ verkent met haar collages de dunne lijn tussen kracht en kwetsbaarheid van seksualiteit. Wat eerst veilig lijkt, kan vaak snel veranderen in iets dat ongemakkelijk aanvoelt.
Op vrijdagavond de performance Fever Dream. Zij vraagt zich af – Wat zou er gebeuren als ik al mijn identiteiten de vrije loop laat om te doen wat ze willen? Zal ik shockeren, verwarren, aan het lachen maken? Haar kostuums gaan over controle en het verlies ervan. Verwarring ontmoet spel, een glorieuze kakofonie met donkere ondertonen.
๐—จ๐—ฟ๐˜€๐—ฎ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ haar installatie is een bouwplaats van kinderspelletjes, herinneringen, anticipatie en hulpeloosheid. Herinner je je het geluid van Lego in een plastic doos? Zittend op de vloer, zoekend naar het juiste stukje om je kasteel te maken? Terugkijken betekent vooruitkijken, bouwen. Nostalgie doet de angst voor de toekomst groeien, met ons lichaam balancerend boven spelletjes uit het verleden.
Ahn Sung Hwan: Forever Young is begonnen als een sociaal fenomeen โ€“ de verslaving aan โ€˜easy-to-get comfortโ€™. Ahn Sung Hwan gelooft dat iedereen eeuwige gezondheid kan krijgen via selfcare. Met foamroller en yogamat, herhaalt hij elke avond het heilige ritueel van vorm-rolling.ย Hij zal met zijn installatie een geheim recept vrijgeven dat hem de juiste zelfzorg bracht. Dit geheim voor welbevinden zal je een effectieve verlossing geven.

Hou de socials in de gaten voor meer info over meer werk!

Openingstijden:
Vrijdag 3 juni; 18.00 tot 22.00 uur
zaterdag 4 juni; 14.00 tot 18.00 uur
zondag 5 juni; 14:00 tot 18.00 uur

Performances:
Maja – vrijdag; 20.30 uur
Sam – vrijdag; 19.00 uur
Sam – zaterdag & zondag; 15.00 & 17.00 uur

 

datum en tijd

03-06-2022 ; 18:00 tot
05-06-2022 ; 18:00
 

in:

De Kruisruimte
 

type activiteit

 

soort activiteit

informeer je vrienden