Workshop Flowforms

gearchiveerde activiteit
Workshop Flowforms

Workshop Flowforms

bekeken
787 787 mensen bekeken dit.

Workshop o.l.v. Ernst Cats, Inge Vanhoof en Astrid Breg.
Voordat we aan de eigenlijke flowform beginnen, krijg je voorbereidende oefeningen aangeboden die jouw waarneming wakker in ‘het hier en nu’ brengen. Na het je eigen maken van de klei, maak je kleine 3-dimensionele vormen en ontdek je de specifieke kenmerken ervan. Tussendoor voorzien we feedback momenten, waarin je je ervaring kan uitwisselen en zelf andere perspectieven krijgt aangereikt.  Het doel van deze uitwisselingen is het met en van elkaar leren. Een creatief proces komt op gang: je verbindt het werken met klei met dat wat er zich in jouw binnenste afspeelt. Jouw in-drukken komen tot uitdrukking en er ontstaat een wisselwerking tussen beide.
Dan maak je onder begeleiding je eigen flowform: van Ernst leer je de technisch correcte uitvoering van deze vorm zodat het water op verrassende wijze ritmisch gaat dansen. Inge en Astrid leggen verbindingen met de voorafgaande oefeningen zodat ook jouw ‘innerlijke dans’ zichtbaar wordt, die zich spiegelt in jouw flowform.
Op het einde van de workshop kan je jouw model naar wens keramisch door Ernst laten afwerken, zodat je thuis verder kunt genieten van deze dans.
Voor wie?
Zoek jij in deze nieuwe tijd meer verbinding met jezelf? Met anderen? Wil jij de evenwichtige dynamiek van de flowform ook in jezelf vinden? Wil jij jouw gezichtsveld veruimen en handelen vanuit  zelfstandigheid? Ben jij benieuwd hoe een creatief proces de eigen innerlijke wereld toont? Wil jij van hieruit nieuwe wegen ontdekken….?

Event registration closed.
 

datum en tijd

27-08-2021 ; 16:30 tot
29-08-2021 ; 16:00
 

in:

De Kruisruimte
 

type activiteit

 

soort activiteit

informeer je vrienden