Aquarellen Vertellen

Aquarellen Vertellen

bekeken
36 36 mensen bekeken dit.

De mensen van de werkplaats aquarel van MK Atelier (Mia Koeneman) laten in januari in de Kruisruimte hun aquarellen vertellen. Want dat doen ze. En de ruimte leent zich daarvoor. Voor de korte verhalen in op zich zelf staande aquarellen. Voor het verhaal met hoofdstukken in een samenhangende serie. Voor de bloemlezing in de bijeengebrachte werken van de individuele deelnemer. Ervaar het gedicht, het gedrukte boek, het hoorspel, de podcast. Als je komt kijken merk je hoe dat gaat.

De aquarel: waterverf op papier. Deelnemers van de werkplaats zijn er door gefascineerd. Veel water, of juist veel pigment. Papier nat, droog of daar tussen in. Pure kleuren, kleuren gemengd, in elkaar overlopend. Lagen over elkaar heen.

De groep: uiteenlopend in achtergrond, uiteenlopend in stijl en uitdrukking, uiteenlopend in voorkeuren. Sterk overeenstemmend in toewijding en enthousiasme.

De werken: groot en klein, kleurrijk of juist beperkt in kleur, abstract en sóms figuratief. Licht en luchtig of zwaar aangezet.

De deelnemers zijn:
Mia Koeneman, Alies Haan, Annemiek Buter, Charlotte van den Eertwegh, Karin Verbeek, Kees Bakker, Piet Westenend, Renee Beerendonk en Tinie de Leeuw

openingstijden:
van 11.00 tot 17.00 uur zaterdag 21, zondag 22, èn
vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023 

 

datum en tijd

21-01-2023 ; 11:00 tot
29-01-2023 ; 17:00
 

in:

De Kruisruimte
 

type activiteit

 

soort activiteit

informeer je vrienden