Colour your life!

Colour your life!

Colour your life!

bekeken
69 69 mensen bekeken dit.

Monica Keunen en Laura Veldhuisen organiseren deze verkooptentoonstelling van zelfgemaakte kleurrijke tafelkleden en alles voor een mooi gedekte tafel. Alles is gemaakt van vintage en gebruikte materialen. Naast creaties van henzelf tonen ze ook werk van zielsverwanten Jan Wils, Wendy Veldhuis, Pieter Reef en Henny Barten 

“Wij houden van materialen die al een leven achter zich hebben. En die mensen met veel liefde hebben gemaakt, gedragen of gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan vrouwen die een hele winter borduurden aan een tafelkleed. Voor gebruik nu, zijn ze vaak te klein. Van deze geborduurde en andere tafelkleden maakten wij zo’n 30 nieuwe die wél op onze huidige grote tafels passen. Of denk aan de heer J. Van Rijn (kennen doen we hem niet maar op het schilderij staat zijn naam) die met veel liefde in de jaren 60 een schilderij maakte. Met een collage erop creëerden we een meer eigentijds schilderij! Van oude vazen maakten we mooie lampenvoeten, de lampenkappen bekleedden we met eigenwijze, kleurige stofjes.”

“En wil je zelf mooi voor de dag komen met niet alledaagse sieraden? Wij gebruikten oude en vintage materialen en maakten er nieuwe van. Last but not least…door de jaren heen verzamelden we veel mooie, oude spullen om van te eten en ter decoratie. Dus, genoeg redenen om 12 of 13 oktober een kijkje te komen nemen! Enne..je mag spullen gelijk meenemen, liefst contant betalen.”

Openingstijden
Zaterdag 12 oktober van 18.00 tot 22.00 uur
Zondag 10 oktober van 10.00 tot 17.00 uur

 

datum en tijd

08-02-2025 tot
09-02-2025
 

in:

de Kruisruimte
 

type activiteit

 

soort activiteit

informeer je vrienden