after the eighth day

after the eighth day

bekeken
267 267 mensen bekeken dit.

De achtste dag staat voor eeuwigheid en een nieuw begin. Na tijden van angst, verwijdering en contrast ontstaat een nieuwe tijd. Sprankelend, spannend en verlangend. De vraag is: zijn we nu definitief ontdaan van bestaande denkbeelden en vergeten gewoontes? Voelen we ons verbonden met de ander, de natuur, de wereld en onszelf? 

 
Hugo Tieleman en Coen van Ham tonen in een gezamenlijke presentatie hun laatste expressieve schilderijen. Hugo richt zijn blik op de natuur, landschap en de menselijke invloed daarop. Coen toont de innerlijke mens met zijn angsten, gevoelens en verlangens. Zo ontstaat in deze expositie een toekomstbeeld waarin mens en natuur op elkaar reageren.

previous arrow
next arrow
Slider

Coen van Ham
Coen van Ham (1971) stelt in zijn werk de menselijke ontmoeting centraal. Hij onderzoekt daarbij het fysieke lichaam en de psyche. Zo ontstaan gelaagde schilderijen vanuit persoonlijke emoties, sociale context en universele waarden.

Hugo Tieleman
Hugo Tieleman (1982) onderzoekt in zijn schilderijen het contrast op tussen de natuur en de invloed van de mens daarop. Tieleman ziet zijn werken niet als een aanklacht, maar wil de interactie tussen mens en natuur laten zien.

Openingstijden
27 november – 5 december 2021
elke dag van 13-17 uur
maandag gesloten

 

datum en tijd

27-11-2021 ; 13:00 tot
05-12-2021 ; 17:00
 

type activiteit

 

soort activiteit

informeer je vrienden